Τόπος: Περίπτερο 2/Stand 3, Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO (ΔΕΘ), Θεσσαλονίκη
Ημέρες: Παρασκευή 11 Μαρτίου - Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011
Ωράριο: 10:00 - 20:00
Επισκεφτήτε μας στο ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 2 (ισόγειο), STAND 3, κατά τη διάρκεια της 3ης Διεθνούς Έκθεσης Οίνου Oenos 2011, που πραγματοποιείται στα πλαίσια της 21ης Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων & Εξοπλισμού Detrop 2011 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO (ΔΕΘ) Θεσσαλονίκης, από Παρασκευή 11 Μαρτίου μέχρι Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011.
Στο περίπτερό μας θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε το φημισμένο Ιταλικό τυρί Parmigiano-Reggiano με τη συνοδεία ενός καλού κρασιού και να δείτε από κοντά μια πλήρη σειρά μηχανημάτων καλλιέργειας αμπελιού και εξοπλισμό οινοποίησης, εμφιάλωσης/τυποποίησης κρασιού ή ελαιολάδου, όπως επίσης και επιλεγμένα ελαιουργικά μηχανήματα (ερασιτεχνικά & επαγγελματικά ελαιοτριβεία ψυχρής έκθλιψης, 2 φάσεων, χωρίς υγρά απόβλητα).
Ωράριο Λειτουργίας:
Παρασκευή-Δευτέρα 10:00-20:00
Οι εμπορικοί επισκέπτες εισέρχονται δωρεάν μόνο μετά από προεγγραφή στο http://www.helexpo.gr/registration ή καλώντας χωρίς χρέωση στο 800 800 40 40
Σχεδιάγραμμα/κάτοψη του περιπτέρου 2:
http://www.agroenos.com/home/announceme ... Stand3.png
http://www.agroenos.com/home/announceme ... ects=0&d=1