Σελίδα 1 από 1

Νέοι σβολοκόπτες MASCHIO για προετοιμασία εδάφους για σπορά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 25 Νοέμ 2011, 23:16
από moderator
Ο νέος σβολοκόπτης MASCHIO τύπου Eroe HM είναι ιδανικός για καπνοκαλλιέργειες και για χρήση σε ιδιαίτερα σκληρά εδάφη. Χαρακτηρίζεται από την μικρή απόσταση (22.5 εκατοστά) ανάμεσα στους ρότορες, με αποτέλεσμα την καλή αναμόχλευση του εδάφους ακόμη και με το πρώτο πέρασμα, επιβαρύνοντας λιγότερο τον κινητήρα του ελκυστήρα και επιτυγχάνοντας μεγαλύτερη οικονομία στα καύσιμα. Έχει καθαρό πλάτος εργασίας 300 εκατοστά και είναι κατάλληλος για ελκυστήρες 80HP-150HP.

Ο νέος σβολοκόπτης MASCHIO τύπου Orso διαθέτει σύστημα ταχείας αντικατάστασης των μαχαιριών και σφαιρικά ρουλεμάν για μεγαλύτερη αντοχή, αξιοπιστία και ευκολία στη συντήρηση. Ο σβολοκόπτης MASCHIO Orso είναι ιδανικός για επαγγελματίες και για συνεχή εργασία σε πολύ δύσκολα εδάφη, με πέτρες και βράχους. Διατίθεται σε 3 διαστάσεις, με καθαρό πλάτος εργασίας 300cm, 350cm, 400cm και είναι κατάλληλος για ελκυστήρες 120-250HP, 130-250HP, 140-250HP αντίστοιχα.

Η εταιρεία μας, ΑΦΟΙ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗ Α.Ε.Β.Ε., ως επίσημος εισαγωγέας και εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος για όλη την Ελλάδα του ιταλικού εργοστασίου MASCHIO S.p.A., παρέχει πλήρη τεχνική υποστήριξη (service, συνεργείο, γνήσια ανταλλακτικά) και εγγύηση 2 χρόνων σε όλους τους σβολοκόπτες MASCHIO υπό την προϋπόθεση ότι τηρούνται οι οδηγίες ορθής χρήσης και συντήρησης του σβολοκόπτη, όπως ορίζονται από την κατασκευάστρια εταιρεία MASCHIO S.p.A.

Πληροφορίες για τους σβολοκόπτες MASCHIO:
http://www.agroenos.com/products/maschiosvol

Βίντεο σβολοκόπτη MASCHIO Orso:
http://www.youtube.com/watch?v=HaKL6BjN7eU

Πληροφοριακό φυλλάδιο σε μορφή PDF:
http://www.agroenos.com/products/maschi ... e-Orso.pdf

Προβολή πληροφοριακού φυλλαδίου:
http://docs.google.com/viewer?a=v&pid=s ... YxYzc1NzQ1